tisdag 7 juli 2009

Positiv recension + tävling!

Skynda in på Swedish Gore Films Societys blogg http://swegore.wordpress.com! En mycket positiv reka av nya filmen, och dessutom en tävling där du kan vinna ett fint pris med F13-produkter!

3 kommentarer:

 1. Intressant. Hade vart kul att få ett gratis ex av filmen.

  Dom första två frågorna var ju hyfsat enkla. Men sen på 3:e frågan var det ju kört för min del. Jag är värdelös på såna där grejer där man ska motivera med ett antal ord varför just jag är värd att vinna. Så jag ger nog upp redan nu.
  :(

  SvaraRadera
 2. Tjenixen!

  Mitt namn är David och driver Swedish Gore Film Society. Jag kan säga redan nu att motivationen endast är med för att vi skall ha något att läsa när vi går genom alla svaren.

  Vi kommer aldrig ta ut en vinnare för att de har en bra motivation, utan vinnaren kommer lottas ut från listan med alla andra som bidragit med rätt svar.

  Tycker inte alls du skall ge upp bara för att vi vill ha en motivation. Skriv något kul, en dikt, en historia om dig, vad du tycker om Jason eller vad som helst!

  Lycka till!!

  SvaraRadera
 3. Det lät mer betryggande! Skickade precis iväg ett mail till dig nu med mina svar.

  Hoppas jag vinner nu bara. Hade suttit fint eftersom min ekonomi har varit lite dålig senaste tiden, så jag har tvekat om jag kommer att ha råd och köpa den nya filmen den här månaden och kanske nästa också.

  När är deadline för tävlingen?

  SvaraRadera